Win een Cottonbaby badjas via Hippe shops.nl

Hippe shops.nl heeft een leuke winactie in samenwerking met Koter & Co namelijk een Badjas van Cottonbaby twv €35,95 van Koter & Co ► Ook kans maken, beantwoord de vraag & win! ►http://www.hippeshops.nl/cottonbaby

cottonbaby badjas

Deze mooie badjas van het merk Cottonbaby is een heerlijke badjas voor na het badje, op het strand of na de zwemlesjes van je kindje. Ideaal voor de zomer en op reis met je kleine uk. De badjas heeft een ceintuur en is gevoerd met fluweelzachte badstof. De Cottonbaby badjas is gemaakt van wafelstof en verkrijgbaar in drie hippe kleuren: mint, grijs en zachtroze.

De actie loop tot en met 30 augustus 2015

cottonbaby badjasjes

3 Comments on “Win een Cottonbaby badjas via Hippe shops.nl

  1. Bij het grijze badjasje vind ik de pyjama Milk way storm blue van Koeka heel erg leuk staan.

    Bij het roze badjasje vind ik het witte pakje van baby’s only leuk staan

    Bij het mint badjasje vind ik het witte boxpakje van petit bateau erg leuk staan

    Mocht ik winnen dan heel erg graag in de kleur mint

  2. Wat een ongelofelijk schattige badjas! Mijn nicht Ella is zwanger en het lijkt me leuk om haar deze hippe badjas te geven. Aangezien we nog geen idee hebben wat het wordt, is de grijze het handigst en ik vind de grijze ook het mooist, als ik zou winnen. Groetjes!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: