Koter & Co heeft weer een te gekke winactie! Je kunt nu namelijk kans maken op 100 euro Tumble ’n Dry shoppingtegoed! Tumble ’n Dry heeft kinderkleding en babykleding voor jongens en meisjes. Tumble ’n Dry maakt hippe en functionele dagelijkse mode die wordt gekenmerkt door mooie vrolijke kleuren en printjes. Jij kan dus kans maken op 100 euro shoppingtegoed van dit fantastische merk. En niet alleen jij, nog 2 anderen! We verloten namelijk 3x 100 euro shoppingtegoed. Hoe? Lees snel verder!

Ken je het merk Tumble ’n Dry nog niet? Hier enkele voorbeelden van Tumble ’n Dry babykleding en kinderkleding:

  1. Tumble ’n Dry babyjurkje Corlieske.tumble-baby-jurk-corlieske-look
  2. Tumble ’n Dry romper baby boys Wopke.tumble-baby-romper-wopke-look2
  3. Tumble ’n Dry boys kinderjas Kadin.tumble-kinderjas-kadin-look

Tumble ’n Dry girls kinderjurk Heikje.tumble-girls-jurk-heikje-lookHoe doe je mee met deze winactie?
Like Koter & Co op Facebook
– Like en deel het bericht dat wij op Facebook hebben geplaatst (zorg dat deze openbaar is, anders zien we het niet)

Je winkans vergroten?
– Vergroot je winkans door een recensie te plaatsen op onze Facebookpagina. Jouw naam wordt dan 2 keer in de pot met namen gestopt en je maakt dan dus 2 keer zo veel kans!*
* Je kunt maar 1 keer 100 euro shoppingtegoed winnen. Mocht je naam twee keer worden getrokken, wordt er een andere naam getrokken.

Deze actie loopt van 12 oktober 2016 tm 22 oktober 2016. Daarna maken wij de drie winnaars bekend die Tumble ’n Dry Shoppingtegoed hebben gewonnen. Doe jij ook mee?

7 Comments on “Win €100 Tumble ’n Dry shoppingtegoed!

  1. Ohhh wow dat zou echt helemaal TE GEK zijn!! Vooral mijn oudste dochter is helemaal fan van de stoere tumble mid collectie! Mooie smalle broeken, en comfortabele shirts, vesten en jurken! 25 oktober wordt ze 7 jaar, zou toch geweldig zijn haar met zoveel Shoptegoed te mogen verrassen!! 😍😍

  2. Zoooo dan wat een onwijs gave prijs zeg !! Ik doe heel heel graag mee voor mn mooie prinsesje papaas trots! Zo een onwijs stoer merk en het staat ons meisje zo mooi! Een goede pasvorm hoor ik mn vriendin weleens zeggen hehe we zouden met €50 echt al dolgelukkkig zijn ☺️😁

  3. Ahhjhh hoe blij zou je hier van worden zeg ?!?! Zou echt een gat in de lucht springen echt zo zo zo graag !!!

  4. Gewoonweg! Lief en stoer en heerlijk comfortabel en lekker zittende kleding Tumble. N dry mijn kindjes lopen in 2 e hands kleding omdat merk kleding voor mijn als alleenstaande moeder onbetaalbaar is met zo’n actie kijk ik me plezier uit om iets geweldigs voor de winter te shoppen. Dat zou heerlijk gevoel zijn.

  5. Zou echt zo zo xo dolgelukkig ermee als alleenstaande moeder van 3 kinderen met klein inkomen

  6. Wauw… dat zou te gek zijn… We hebben hier 3 Tumble fans en het is allemaal zo mooi dat we best wel raad zouden weten met shopping tegoed van Tumble, een goeie spijkerbroek of toch een leuk shirt of vest.. Ik doe heel graag mee en hoop 1 van mn koters te mogen verrassen. Lieve groetjes, Mama, Noa, Leco en Demi.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: